Suve lõpp ning varasügisene aeg on oivaline periood kasutamaks ära kõike seda, mis koduaias kasvab. Miks mitte valmistada pererahvale üks tõeliselt mahlane ja mõnus šokolaadi-tsukiinikeeks? Tegemist on lihtsa retseptiga, mille jagas meile lahkel käel Helena Kõivsaar.
Retsepti jaoks läheb sul vaja:
300 g riivitud tsukiinit (kabatšokki)
0,5 dl õli
100 g riisijahu
100 g speltajahu
2 sl mandlijahu
1 muna
2 spl hapukoort või kreeka jogurtit
100 g kookospalmi suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljet
0,5 dl kakaod
Tee nii: Sega kõik komponendid hoolikalt omavahel kokku ning vala tainas küpsetuspaberiga kaetud keeksivormi. Küpseta 170 kraadises ahjus umbes 40 minutit.
Lisa kommentaar või jaga? Loe kommentaare (5)